Zoroastristes de Balears

Zarathustra va marcar el camí.
L'inici és a la flama de la natura.
Retorna a la natura entregant el cos impur als voltors.
A través d'ells la fi torna inici.

dissabte, 20 de novembre del 2010

Una nova associació


La nostra intenció és legalitzar en breu la nostra associació. De moment tenim els papers en marxa, s'estan fent tota una sèrie de gestions per crear definitivament la Associació de Zoroastristes de Balears (AZIB).
La nostra única intenció es poder dur a terme i de forma legal el desig de moltes de persones amants de l'ornitologia i amants de la natura: que els nostres cossos en morir siguin devorats pels voltors a una zona tranquila de la Serra de Tramuntana. No ens agraden els cementiris tradicionals, no volem contribuir encara més i una vegada morts a la contaminació de la terra i dels aqüífers. Volem passar a formar part del cicle de la natura d'una manera neta i sostenible.
La incineració no és per a nosaltres una alternativa vàlida.

El profeta Zarathrusta o Zoroaster ens va mostrar com ha de ser la manera de retornar al cicle de la vida i de l'energia.

Des d'aquest blog que avui encetam volem crear una plataforma per aconsseguir els nostres propòsits i crear un fòrum on poder-nos expressar en llibertat.

Zarathrusta i la seva claror ens han de guiar a tots els seguidors del mazdeísme perquè la nostra quimera arribi a bon port.

AZIB



2 comentaris:

  1. Ei ho trobu una idea i una filosofia molt bona, encara em queden molts anys si no em passa res per morir pero si aixo funciona ja vos trucare per donar el meu ''soma'' als magnifics voltors.

    ResponElimina
  2. A on podem trobar una explicacio per internet a la vostra filosofia

    ResponElimina